_GüLcınci_GirL_ BANNED!!!
Mesaj Sayısı : 821 Yaş : 34 Nerden : çiçek bahçesinde yasemin adlı bir çiçekten İş/Hobiler : araba yarışlarına bayılırım Lakap : çiçek seven kız en sevdiği çiçek yasemin nick : herşey öylesine sen ölesiye yasemin **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : Her zaman sitede Kayıt tarihi : 16/02/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (0/50)
| Konu: neden banlandım Perş. Ağus. 07, 2008 3:24 pm | |
| neden banlandım | |
|
Gülçinci En Sheker Admin ~YaRen~
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 28 Nerden : G.antep İş/Hobiler : Tv Pc Hepsi İle İlgili Herşey ! Lakap : Beyzosh Yarosh =) nick : Gülçinci Olmak Ayrıcalıktır =) **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : evdeyim =) Kayıt tarihi : 03/07/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (100/95)
| Konu: Geri: neden banlandım Perş. Ağus. 07, 2008 4:42 pm | |
| canım bilmiyorum ama pınar sana çok ama çok sinirlenmişti ayrıca banned deilsin konu açmayın ya daha aşamada sitemiz ...! forumu yapana kadar geberdim :D | |
|
YaSeMiNcİ*AdMiN En Sheker Admin ~PınaR~
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 32 Nerden : yoshy nerdeyse ben ordanımdır :) Lakap : yoshyci pınar nick : yasemin
cemre gülçin eren
hepsi nerdesinn.. : BuRdAyIm Kayıt tarihi : 09/02/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (0/5)
| Konu: Geri: neden banlandım Perş. Ağus. 07, 2008 6:55 pm | |
| açtım sende biraz düzgün knuş ben bu siteye istediğimi yaparım wede yaparım dediysem yaparım beni kmse engelleyemez itiraz edersen ban dedim we dediğimi yaptım siteye uyyumm salicaksan açarım şimdilik açtım nokta 1 kere daha itiraz edersen ban+sil | |
|
_GüLcınci_GirL_ BANNED!!!
Mesaj Sayısı : 821 Yaş : 34 Nerden : çiçek bahçesinde yasemin adlı bir çiçekten İş/Hobiler : araba yarışlarına bayılırım Lakap : çiçek seven kız en sevdiği çiçek yasemin nick : herşey öylesine sen ölesiye yasemin **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : Her zaman sitede Kayıt tarihi : 16/02/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (0/50)
| Konu: Geri: neden banlandım C.tesi Ağus. 09, 2008 8:51 pm | |
| tamam off da erenci ve cemreciler n olcak ? | |
|
Gülçinci En Sheker Admin ~YaRen~
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 28 Nerden : G.antep İş/Hobiler : Tv Pc Hepsi İle İlgili Herşey ! Lakap : Beyzosh Yarosh =) nick : Gülçinci Olmak Ayrıcalıktır =) **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : evdeyim =) Kayıt tarihi : 03/07/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (100/95)
| Konu: Geri: neden banlandım Paz Ağus. 10, 2008 12:30 pm | |
| canım burası gülçin ve yoshy fanı oldu konu kapanmıştır Kilit + Gdk | |
|
YaSeMiNcİ*AdMiN En Sheker Admin ~PınaR~
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 32 Nerden : yoshy nerdeyse ben ordanımdır :) Lakap : yoshyci pınar nick : yasemin
cemre gülçin eren
hepsi nerdesinn.. : BuRdAyIm Kayıt tarihi : 09/02/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (0/5)
| Konu: Geri: neden banlandım Ptsi Ağus. 11, 2008 2:38 pm | |
| cnm ya bi denedik gülçin yoshy nasıl oldu yürürmü olmadı eski haline çevirecem yardım olması lazım | |
|
HePSi*J!_@DM!N ||TeCRüBeLi YaSeMiN vE GüLçİnCi||
Mesaj Sayısı : 447 Yaş : 34 Nerden : Kalpten. İş/Hobiler : hepsinin özelliklerini araştırmak.kitap okumak vss. Lakap : hepsici nick : yasemin cemre gülçin eren hepsi **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : tATİLDEyim...... Kayıt tarihi : 06/07/08
kişi sayfası ReP Sistemi: (0/0)
| Konu: Geri: neden banlandım Salı Ağus. 19, 2008 11:54 am | |
| bence sen çook büyük bi hata yaptın pınar emeğimizi ezdin geçtin tebrikler yani. | |
|