Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 32 Nerden : yoshy nerdeyse ben ordanımdır :) Lakap : yoshyci pınar nick : yasemin
cemre gülçin eren
hepsi nerdesinn.. : BuRdAyIm Kayıt tarihi : 09/02/08
site gülçin ypshy fan oldu bazı sorunlar war ama ghepsi fan olarak kaldı denedim denedik olmadı üye bulurker hepsi fan deil yoshy gülçin fan derseniz sewinirim daha çok gzl şeyler ekleyeceğizz umarım beyenirsiniz bazı arkadaşlarınız beyenmedi dışladı ama bunu umursamıyoruz bşze göre çok güzel bi site modlar we co adminler alınacaktır...
by üst düzey adminler:pınar_yaren
_GüLcınci_GirL_ BANNED!!!
Mesaj Sayısı : 821 Yaş : 34 Nerden : çiçek bahçesinde yasemin adlı bir çiçekten İş/Hobiler : araba yarışlarına bayılırım Lakap : çiçek seven kız en sevdiği çiçek yasemin nick : herşey öylesine sen ölesiye yasemin **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : Her zaman sitede Kayıt tarihi : 16/02/08
yeni siteye taşınsak ama msj sayıları düşüyo dimi tüh :( neyse böylede iyi
Gülçinci En Sheker Admin ~YaRen~
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 28 Nerden : G.antep İş/Hobiler : Tv Pc Hepsi İle İlgili Herşey ! Lakap : Beyzosh Yarosh =) nick : Gülçinci Olmak Ayrıcalıktır =) **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : evdeyim =) Kayıt tarihi : 03/07/08
bu site işi yürüyemeyecek !! kimse ne giriyor girsede 1-2 msj yazıp çıkıyor ne paylaşım yapılıyor nede msj yazılıyor daha iyi olmamız lazım !!!
YaSeMiNcİ*AdMiN En Sheker Admin ~PınaR~
Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 32 Nerden : yoshy nerdeyse ben ordanımdır :) Lakap : yoshyci pınar nick : yasemin
cemre gülçin eren
berfin yardım edersen geri eski haline döndürceğiz
Mesaj Sayısı : 821 Yaş : 34 Nerden : çiçek bahçesinde yasemin adlı bir çiçekten İş/Hobiler : araba yarışlarına bayılırım Lakap : çiçek seven kız en sevdiği çiçek yasemin nick : herşey öylesine sen ölesiye yasemin **hangisi?** : **ruh haliniz?** : nerdesinn.. : Her zaman sitede Kayıt tarihi : 16/02/08
cemre gülçin eren
sanmıyorum çünkü yaptığım onca şey hiç oldu banlandım ben aynı şeyin olabileceğini düşünüyorum
YaSeMiNcİ*AdMiN En Sheker Admin ~PınaR~
cemre gülçin eren
Konu: Geri: sitemiz deişti C.tesi Ağus. 16, 2008 10:38 am
tmm cnm sen bilirsin fırsat werdik eskisi olarak eski adminlerde war olcak sen bunu reddettin e yolun açık olsun o zaman